У листопаді – грудні 2021 року школа взяла участь у міжнародному проєкті SELFIE. SELFIE (Self-reflection on Effective Learning by Fostering the Use of Innovative Educational Technologies) це безкоштовний, простий у використанні онлайн-інструмент для самооцінки закладів освіти, спрямований на те, щоб допомогти оцінити ефективність впровадження інноваційних цифрових технологій в освітньому процесі, з’ясувати, на якому етапі цифрового розвитку знаходиться заклад освіти.

SELFIE розроблено Спільним дослідницьким центром Єврокомісії (JRC) в тісній співпраці з експертами – представниками закладів освіти, міністерств освіти та дослідницьких інститутів країн ЄС.  Партнерами проєкту також є Європейський фонд освіти (ETF), Європейський центр професійної підготовки та Інститут ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті. 
За результатами опитувань, які проводилися серед керівників, вчителів та здобувачів освіти закладу з’ясовано, що на сьогодні заклад освіти знаходиться на достатньому рівні цифрового розвитку.


Немає коментарів:

Дописати коментар